Qui Som?

Nosaltres

Em dic Sara i en aquest petit espai de la xarxa us vull presentar “El Món del Baba’s”. Sóc d'Igualada, però visc a Carme.

He estudiat enginyeria química, i tot i que tinc la gran sort de dedicar-m’hi (almenys de moment, creuem els dits), sempre estic buscant hores i estones per pintar, perquè aquesta és realment la meva gran passió. Pintures, pinzells, teles, paletes, colors, blocs,... tot el que tingui a veure amb crear pintant m’encanta!!!

I de tot aquest enrenou que tinc al cap ha sorgit “El Món del Baba’s”. Un món que està dins meu i cada cop que faig un quadre, dibuixo una làmina, pinto una caixeta o qualsevol altre creació, estic traient enfora una petita part d’aquest gran món. I ho faig per que es transformi en quelcom físic que pugueu gaudir mirant-lo tant com jo gaudeixo plasmant-lo.

El Baba’s és el primer personatge, però no puc dir principal, ja que tots tenen el seu protagonisme en aquest espai. Tots es coneixen, però el vincle entre ells és el Baba’s. Un cargol dolç i tendre, però amb un toc “canyero”. Sempre somriu, com la resta de personatges, un incís a que a vegades oblidem que somriure no costa gaire i és tan important...


Novetats


[+info]

[+info]

[+info]

[+info]
blue Sara-Cuadros en DaWanda

Cada article és únic i original, característica imprescindible del que és fet a . Diferents mides i colors, i també personalitzats.

Segueix-nos al Facebook

El Món del Baba's © 2011 - Tots els drets reservats