Les Nostres Novetats

Més quadres a Murcia
Autor: Sara
Data : 30-01-2014

Recordeu que fa un parell d'anys vam enviar les cuatre estacions a Murcia? Doncs la mateixa familia ha tornat a contanctar amb nosaltres i els hem fet dos quadres més personalitzats. Les habitacions han quedat genials! Gràcies familia!!!

http://elmondelbabas.blogspot.com.es/2014/01/envio-murcia.html

Bateig Oriol
Autor: Sara
Data : 04-11-2013

El passat 27 d'octubre, l'Oriol va ser batejat. I per recordar aquell dia, els seus pares van confiar en nosaltres per fer els records del bateig. Moltíssimes gràcies, és genial estar presents en moments tan importants.

Imants de les 4 estacions
Autor: Sara
Data : 24-10-2013

Ha sortit una nova col·lecció d'imants: les 4 estacions. Cadascun d'ells representa una de les estacions, per jugar i aprendre en qualsevol racó. Es poden comprar els 4 pel preu de 3. Mola, eh?

Nous marcs
Autor: Sara
Data : 11-10-2013

M'encanta tot el que faig, però als marcs els hi tinc una especial devoció... Aquests són els nous marcs disponibles a la web!

Noves caixes
Autor: Sara
Data : 01-09-2013

Ja teniu disponibles cinc caixes noves a la web. Estic dins un projecte que no em deixa gaire temps per pintar, però espero que aviat s'acabi i el Baba's comenci a donar guerra!!!

Imants
Autor: Sara
Data : 25-05-2013

La setmana passada va ser molt productiva en quant a imants. Vaig pintar un munt!!! Així ara podeu escollir millor!!!

L'habitació de la Jana
Autor: Sara
Data : 16-04-2013

Una sorpresa per l'aniversari de la Jana. Mentres ella estava d'excursió, li vaig decorar les parets de la seva habitació nova!!!

Decorant una clínica
Autor: Sara
Data : 12-07-2012

Al setembre del 2012 s'inaugura oficialment una nova Clínica Universtitària a Manresa. Gràcies a la història de la granota Martina, (ja que la Martina és pacient d'aquesta clínica) ens han escollit per decorar la part infantil de les dues sales d'espera. Ha estat genial!

La granota Martina
Autor: Sara
Data : 07-05-2012

La granota ja nom! Es diu MARTINA gràcies a una nena molt especial que va ser la inspiració per crear aquest nou personatge. A que és molt maco?

La seva mare ho explica així:

OS PRESENTO A LA GRANOTA MARTINA ( RANA MARTINA )
En sus sesiones de logopedia M...artina tiene una "mascota" que es una rana. "El món d'en Babas" ( El mundo de el Babas ) queria añadir nuevos personajes a su mundo, así que propuso un concurso donde diferentes personas hicieron sus propuestas. Roser Font, la logopeda de Martina, le pareció muy buena idea proponer a una rana. Se puso en contacto con la gente de "El món d'en Babas" y les explico la historia de Martina y de como una rana formaba parte de sus sesiones. Les gustó tanto la historia que decidieron que uno de sus nuevos personajes fuera una rana a la que han llamado Martina por nuestra Martina. Desde aquí quiero dar las gracias a Roser Font y a "El món d'en Babas" por la creación de este personaje. MUCHAS GRACIAS!!! SIGNIFICA MUCHO PARA NOSOTROS!!!!

Novetats


[+info]

[+info]

[+info]

[+info]
blue Sara-Cuadros en DaWanda

Cada article és únic i original, característica imprescindible del que és fet a . Diferents mides i colors, i també personalitzats.

Segueix-nos al Facebook

El Món del Baba's © 2011 - Tots els drets reservats